çanakkale prefabrik ev modelleri - An Overview

Wiki Article

Prefabrik ev seçiminde dikkat edilmesi gereken birtakım unsurlar bulunur. Bunlardan başlıcaları şu şekildedir:

Elbette ki konut alım satımında sıfileır ev sahibi olmanın ne kadar özel bir duygu olduğu herkesin malumudur. Ancak yine de hem betonarme konutlarda hem de prefabrik ev modelleri

Bu levhalar arasına standart üretimlerde yalıtım amaçlı EPS prefabrik ev duvar malzemesi konulmaktadır. Daha yüksek yalıtım ve A sınıfı yangın güvenliği için levhalar arası prefabrik ev duvar malzemesi olarak taş yünü kullanılmaktadır.

Kullanım yerinde firma profesyonellerince farklı ustalara ihtiyaç duyulmadan kısa zamanda montajlanarak oturuma hazır edilir.

Çelik sistemin verdiği bir diğer avantaj da bina içinde ve dışında alternatif kaplama uygulamalarına imkan sağlayarak estetik tasarımları kolaylaştırmasıdır.

Prefabrik evlerin kullanım ömrü thirty ila 50 yıl ortalamasında değişmektedir. Standart bakımları yapılan hazır evler çAlright daha uzun yıllar güvenle kullanılabilir.

Prefabrik evlerin duvar bloklarında özel paneller arasına yüksek dansite yoğunluğunda yüksek yalıtım kazandıran izolasyon malzemesi kullanılmaktadır. Standart bir prefabrik binanın dış duvar kalınlığı 10 cm’ye ulaşmakta olup klasik betonarme binalara tekirdağ prefabrik göre yüksek ısı ve ses yalıtımına sahiptir.

Geleneksel betonarme evlerde olduğu gibi prefabrik evlerde de izin ve ruhsat zorunluluğu bulunmaktadır.

Malzemeler, üretim ve montaj tamamen firma sorumluluğunda olsa da anahtar teslim prefabrik ev anlaşması yapılmadığı durumlarda dış bağlantılar ve bazı işlemler sizin sorumluluğunuzdadır.

Prefabrik evler Fileırtınaya ve Rüzgara 80 km/h kırklareli prefabrik ev fiyatları dayanıklı yapılardır fakat daha üst bir fileırtına ve rüzgar esecek bir bölgeye yapılacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da yerin rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çalışma yapılmaktadır.

Arsanızda inşa edilen çanakkale prefabrik ev fiyatları prefabrik hazır evler zamanla değer kazanır prefabrik ev ve daha yüksek inşaat ve malzeme kalitesine sahiptirler.

Sözleşme ile eviniz üretilirken firmanın vereceği su basman planına göre prefabrik evinizin zemin betonunu hazırlatın

Daha geniş bir kullanım alanına ihtiyaç duyan fakat yeterli arazi genişliğine sahip olmayan kişilerin çift katlı prefabrik ev seçeneklerini değerlendirmesi verimli bir deneyimi beraberinde getirir. Çift katlı yapılarda en sık tercih edilen modellerin başında prefabrik villa seçenekleri gelir.

Belediyelerin prefabrik evler için arsalara ev yapma konusunda çeşitli kısıtlamaları vardır. İmarlı arsalara prefabrik ev yapılabilirken; tarımsal üretime uygun tarlalar için imar hukukunda imarsız çanakkale prefabrik ev fiyatları arsa ibaresi vardır ve bu yüzden tarım arazilerine prefabrik ev yapılması izin verilmiyor.

Report this wiki page